Oldal kiválasztása
Bemutatkozás

Családunkban mindenki kézművességgel foglalkozik, régóta megfogalmazódott bennünk egy igaz, a hagyományos kézműves szakmákat tovább éltető, a mai kor igényeinek is megfelelő kis bolt ötlete.
Mivel a kézműves termékek a hulladékmentes, fenntartható élet eszközei is, így a családunk környezetbarát életmódra való törekvése is be tudott csatlakozni üzletünk profiljába.

2018 decemberében létrehoztuk a Csuporka boltot.
Szeretnénk, ha minél több emberhez eljuthatna a fenntartható, tudatos életmód gondolata, felelősséget vállalva a gyermekek, a Földünk jövőjéért és minél többen változtatnának életmódjukon, és éltetnék magyar néphagyományainkat.

Szeretnénk, hogy a Csuporka bolt által minél többen legyünk rizsszemek, és billenjen át a világ mérlege egy fenntartható élet felé, hogy az utódaink is olyan szép világban nőhessenek fel, mint amilyenben nekünk volt szerencsénk élni. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a Csuporka által! Gyertek be hozzánk, és váljatok ti is részeivé a hulladékmentes, fenntartható életnek!

Szekeres Antal

Szekeres Antal

Tulajdonos

Kovács, férj, két gyönyörű kislány édesapja, és a Csuporka tulajdonosa.
Édesapám révén gyermekkorom óta a kézművesség határozza meg az életemet és ezáltal a hagyományok, az elmúlt idők tisztelete részemmé váltak.

Szekeresné Kovács Brigitta

Szekeresné Kovács Brigitta

Ügyvezető tulajdonos

Ötvös-zománcműves, két gyönyörű kislány édesanyja, a Csuporka ügyvezető tulajdonosa. Mezőkövesdi származásom révén mondhatni beleszülettem a népművészetbe. Lehetőségem volt megélni az ünnepi szokásokat, a nép hagyományokat. Szőlőskertünk volt, állatokat tartottunk, így az önellátást is megtapasztalhattam már kiskorom óta, és erre az életmódra való törekvés, ahogy növekedtem fokozatosan megerősödött.

Kléner-Tóth Magdolna

Kléner-Tóth Magdolna

Eladó

Kléner-Tóth Magdolna vérbeli kereskedő, aki 20 éve van a szakmában. Ráadásul valószínűleg ő a Csuporka elsőszámú szakácsnője. Feltölti a kreatív munka és az olvasás. A kedvenc Csuporkás termékei a Szekeres Szilvi Kerámiák és a Gerda Pékműhely rozskenyere.

Csuporka Képgaléria